✅ Uuden omistajan Maija Salon esittely

Luotettavaa ja keskustelevaa kumppanuutta

Tammerkosken Tilipalvelun uutena omistajana haluan kertoa teille, hyvät asiakkaamme, muutaman sanan itsestäni.

Itsekin yrittäjänä ja pitkään yrittäjien kanssa työskennelleenä uskon tunnistavani varsin hyvin ne kysymykset, joita yrittäjät arjessa kohtaavat.

Kokemus on osoittanut varsinkin sen, kuinka tärkeää yrittäjille on päästä keskustelemaan luottamuksellisesti niin kasvun rahoittamisesta, hinnoittelusta, kannattavuuslaskelmista kuin vaikkapa työlainsäädäntöön liittyvistä asioista.

Koska elämä voi yllättää monella tavalla, usein olemme puhuneet myös henkilöriskien arvioinnista odottamattomien tilanteiden, kuten äkillisen sairastumisen varalle.

Edellisten lisäksi omia vahvuusalueitani ovat muun muassa rahoituskanavien hyvä tuntemus isojen ja pienien hankkeiden rahoittamiseksi, investointien suunnittelu sekä projektien kassavirtamallinnus.

Ennen kaikkea autan asiakkaitamme näkemään lukujen taakse ja sitä kautta tekemään parempaa tulosta sekä menestymään omalla toimialallaan. Emme ole pelkkä kirjanpitoa tekevä tilitoimisto vaan asiantunteva kumppani, joka katsoo yhdessä asiakkaidensa kanssa vahvasti tulevaisuuteen. Omaa osaamistamme pidämme yllä jatkuvalla koulutuksella, jonka ansiosta asiakkaat tietävät saavansa meiltä aina ajankohtaisimman tiedon.

Tartun innolla tähän mahdollisuuteen työskennellä uusien asiakkaiden kanssa. Keskustelevalla ja positiivisella asenteella saamme yhdessä paljon hyvää aikaan!

Yhteistyöterveisin

Maija Salo, KTM